fbpx

Utbildning inom Estetisk Gynekologi (Icke-kirurgisk)

MED DR SELMA MOWAZI

Utbildning inom Estetisk Gynekologi
(Icke-kirurgisk)

Lotuskliniken erbjuder ett unikt utbildningsprogram inom fältet estetisk gynekologi där du som läkare får möjlighet att spetsa din kompetens och på så sätt bredda ditt yrkesområde. 

Denna intensivkurs pågår under två heldagar och leds av Dr. Selma Mowazi, specialistläkare i gynekologi och obstetrik, med mycket erfarenhet inom estetisk gynekologi. Dr. Selma brinner för sitt yrke och har ett mycket stort förtroende hos patienter tack vare hennes gedigna kunskap, gehör och noggrannhet. Vad som utmärker Lotuskliniken och gör den unik i Sverige är utbudet av både traditionell gynekologisk vård och estetisk gynekologi vård. 

Estetisk gynekologi är ett område som växer i raketfart pga en ökad efterfråga från kvinnor över hela världen, men i Sverige saknas ännu en etablerad kompetens. Efter avslutad utbildning finns det därför goda möjligheter att skapa dig en framgångsrik business, men också chans till arbete hos Lotuskliniken.

Kursen lär ut väl beprövade icke-kirurgiska estetiska intimbehandlingar. Behandlingarna är helt säkra och mycket resultatinriktade eftersom vi använder de bästa redskapen som marknaden har att erbjuda. Maskinerna vi använder är alla internationellt högt rankade inom branschen. Kursens undervisningsform är i huvudsak klinisk, men alla moment inleds med teori innan utbildningen fortsätter ”hands-on”.

Dr Selma operation

Icke Kirurgisk Estetisk Gynekologi

Förkunskapskrav: Legitimerad läkare

Språk: Svenska och Engelska

Lokal: Lotuskliniken, Norregatan 4 a, 211 27, Malmö

Anmälan till kursen görs enligt att registrera intresse nedan. Kursprogrammet samt betalningsuppgifter kommer senare mailas till samma mailadress som du använt vid anmälan.

För övriga frågor och kursdetaljer vänligen kontakta oss på utbildning@lotuskliniken.nu eller på telefonnummer + 46 700 966907

40 000 SEK

Exklusive moms

Efter avslutad utbildning kommer du att behärska följande

FemiLift
(Laserbehandling mot urininkontinens och för försnävning av vagina)

FemiTight
(Laserbehandling som ökar spänst hos de yttre blygdläpparna)

Intimfillers
(För yttre blygdläppar av estetiska skäl)

Augmentation av G-punkt
(Hyaluronsyra injiceras i G-punkt för ökad sexuell stimulans)

Intimblekning genom fyra olika tekniker
(Fraktionerad Co2 laser, Microneedling, PRP och Intim-pink serum)

Intim PRP
(För att öka kvalitet och fuktighet i de vaginala slemhinnorna)

Marknadsföring av din business genom att skapa dig en stark online profil

*Önskar du endast utbilda dig inom vissa behandlingar, vänligen kontakta oss för detaljer

Registrera kurs intresse