fbpx

Om Lotuskliniken

Vi vill bygga bron mellan kvinnors hälsa och skönhet. Vår filosofi är att kvinnor i alla åldrar har rätt till fysisk, psykisk och sexuell hälsa.

Lotuskliniken ligger i centrala Malmö och är en modern klinik som är unik genom att vi erbjuder både gynekologisk och estetisk gynekologisk vård. Kliniken drivs av Dr Selma Mowazi som är ESAG-certifierad specialistläkare inom gynekologi med över 25 års erfarenhet från både offentlig och privat sektor.

Snittbetyg på vården.se

​Hjälp andra hitta rätt vård! Genom att sätta ett betyg och lämna ett omdöme på vår mottagning kommer du hjälpa både andra patienter men också hjälpa vår mottagning att utvecklas och förbättras. Fler människor kan få bättre vård helt enkelt!

Vad Lotuskliniken kan hjälpa dig med…

På vår gynekologiska mottagning kan vi hjälpa kvinnor med:

Våra estetiska gynekologiska behandlingar omfattar:

Våra estetiska skönhetsbehandlingar omfattar:

Vi på Lotuskliniken

Dr. Selma Mowazi

Specialistläkare i Gynekologi och Obstetrik

Selma är specialiserad läkare sedan tjugo år tillbaka och har erfarenhet från både den privata och offentliga vården. Hon är utbildad och verksam både i Irak och i Sverige, och pratar ett flertal språk som till exempel svenska, engelska och arabiska.

Dr. Moses Mowazi

Specialistläkare i Gynekologi och Obstetrik

www..

Rashan

Undersköterska

Rashan har x års erfarenhet av att hjälpa läkare på vården. Idag ansvarar hon för alla Lotusklinikens patienter. Hon finns här för att hjälpa dig känna  trygghet i ditt besök hos Lotuskliniken. 

Joy

Sociala medier

Sarah har över 10 års erfarenhet inom marknadsföring och har ansvarat över 5 exklusiva kliniker i England som marknads- och försäljningschef. Just Digital ansvarar för vår hemsida och hjälper oss med vår marknadsföring. 

Vad säger våra kunder?

Registrera kurs intresse