fbpx

Dr. Selma Mowazi

Överläkare inom gynekologi

Specialistläkare i gynekologi och obstetrik

Dr. Selma Mowazi är specialistläkare i gynekologi och även i obstetrik, som omfattar förhållanden vid och efter graviditet och förlossningar.

Dr Selma är specialiserad läkare sedan tjugo år. Utbildad och verksam både i Irak och i Sverige. Hon har arbetat bl.a. på Karolinska sjukhuset, Capio Citykliniken och på kvinnokliniken vid Skånes Universitetssjukhus.

Dr Selma, är utbildad inom estetiskt gynekologi och är en omtyckt specialistläkare med gedigen erfarenhet av att hjälpa kvinnor med underlivsbesvär, såväl funktionellt som estetiskt.

Hon pratar flera språk flytande, såsom arabiska, svenska och engelska. Dr Selma är senior medlem i European Society of Aesthetic Gynecology (ESAG).

logo_esag

Utbildning för läkare i estetisk gynekologi

Hösten 2020 håller Dr. Selma Mowazi i en två-dagars intensivkurs inom estetisk gynekologi. Kursen riktar sig till legitimerade läkare som vill utöka sitt arbetsområde och kommer att äga rum på Lotuskliniken. 

Estetisk gynekologi är ett område som ständigt växer världen över och har därför stor potential att bli ett mycket framgångsrikt arbetsfält i framtiden. Efter avslutad utbildning finns det även möjlighet till arbete på Lotuskliniken.

Vad säger våra kunder?

Registrera kurs intresse