Covid-19

Pågrund av Covid-19 har vi har vi vidtagit åtgärder på kliniken för att se till att våra patienter ska känna sig trygga. Vi städar extra noga och ber våra patienter att lämna sina behöriga hemma och komma ensamma på sina behandlingar för att undvika kontakt med för många. Vi planerar in besöken med goda marginaler för att undvika stora gruppsamlingar och våra anställda är noga med att inte ta i hand för din säkerhet.


För de som trots detta känner sig osäkra på att komma in för en konsultation så kan du nu boka en konsultation online. Detta är en bokad video konsultation med doktor Selma Mowazi. Detta är nytt för oss så ha tålamod med oss medan vi försöker lösa de problem våra patienter upplever för att kunna ge bästa möjliga vård. 


Vad behöver du för att kunna få en video konsultation med Lotuskliniken? Det enda du behöver är en smart telefon eller en dator med kamera. När du bokat din konsultation skickar vi dig en länk till ditt video möte, du bestämmer själv om du vill ladda ner en app eller om du vill köra mötet online. 

En online konsultation kostar endast 200 kr. 

För att boka en tid med oss så kan man mejla, ringa oss direkt eller fylla i bokningsförfrågan nedan så återkommer vi så fort vi kan.  Försök vara så detaljerad som du kan.

Bokningsförfrågan

Snittbetyg på vården.se

​Hjälp andra hitta rätt vård! Genom att sätta ett betyg och lämna ett omdöme på vår mottagning kommer du hjälpa både andra patienter men också hjälpa vår mottagning att utvecklas och förbättras. Fler människor kan få bättre vård helt enkelt!

Vad säger våra kunder?