fbpx

Behandlingar

Lotuskliniken är en modern och unik klinik i Sverige som erbjuder både gynekologisk och estetisk gynekologisk vård. Här kan du få en bra överblick över alla våra behandlingar.

Behandlingar

Intimblekning

Mörkare hudpigment kan uppstå vid exponering för solen, puberteten, graviditet och åldrande. Vi erbjuder våra patienter olika metoder för intim blekning.

Läs mer ➞

Femitight

På Lotuskliniken erbjuder vi FemiTight ™ behandlingar för att hjälpa patienter föryngra yttre blygdläpparna med bekväma, icke-invasiva tekniker.

Läs mer ➞

Urinläckage / Urininkontinens

Urininkontinens är mycket vanligt och innebär att urinläckage uppstår vid olika tillfällen. Vi erbjuder utredningar och har behandlingar för de besvär som inte kan tränas bort.

Läs mer ➞

Femilift

FemiLift görs med fraktionerad koldioxid (CO2) laserteknik och används för tightning av vaginala slemhinnor samt förbättring behandling av ansträngningsinkontinens och urinläckage.

Läs mer ➞

Vaginism

Smärtar det när du har samlag?
Hos Lotuskliniken kan vi hjälpa dig som upplever smärta vid samlag.

Läs mer ➞

Estetisk Gynekologi

Dr Selma, är utbildad inom estetiskt gynekologi och är en omtyckt specialistläkare med gedigen erfarenhet av att hjälpa kvinnor med underlivsbesvär, såväl funktionellt som estetiskt.

Läs mer ➞

Korrigering av förlossningsskador

Ibland uppstår skador i samband med förlossningen. Det är en omställning att föda barn och något som förändrar våra kroppar. Det kan läka av sig själv men i vissa fall kan du behöva hjälp.

Läs mer ➞