fbpx

Behandlingar

Lotuskliniken är en modern och unik klinik i Sverige som erbjuder både gynekologisk och estetisk gynekologisk vård. Här kan du få en bra överblick över alla våra behandlingar.

Behandlingar

Minskning av klitoriskappan

Klitoriskappan är den överhängande hud som skyddar klitoris. Ökad tillväxt av kappan kan ge problem med hygien, utseende, funktion och sexualliv men kan åtgärdas kirurgiskt.

Läs mer ➞

Vitamincocktail Hår

Få ökad hårtillväxt, bättre hårkvalitet och friskare hårbotten med vår vitaminberikade injektionsbehandling som ger kraftfull cellstimulering.

Läs mer ➞

Intimblekning

Mörkare hudpigment kan uppstå vid puberteten, graviditet, åldrande och exponering för solen. Vi erbjuder våra patienter olika metoder för intimblekning.

Läs mer ➞

Intimfillers

Intimfillers används för att göra de yttre blygdläpparna fylligare, återställa fuktbalansen och öka komforten i intima områden.

Läs mer ➞

Femitight™

På Lotuskliniken erbjuder vi behandlingar med FemiTight™ för att hjälpa patienter att föryngra de yttre blygdläpparna med bekväma, icke-invasiva metoder.

Läs mer ➞

Femilift™

FemiLift utförs med fraktionerad CO2-laser för uppstramning av vaginala slemhinnor och förbättrande behandling vid urinläckage.

Läs mer ➞

Registrera kurs intresse