fbpx

Vitamincocktail Ansikte

Med våra vitamincocktails får du en effektiv injektionsbehandling som ger huden omedelbar lyster och kraftig cellstimulering för förbättrat utseende.
från 30min
från xxkr
Hudterapeut

Nyfiken på mer information?

Ange dina uppgifter nedan
så kontaktar vi dig*

Behandling med vitamincocktail

Lotusklinikens vitaliserande cocktails består av hyaluronsyra, vitaminer, antioxidanter och mineraler som absorberas direkt i huden. Under behandlingen skapas mikroskopiska kanaler som underlättar upptaget av de aktiva ämnena även i mer djupgående hudlager för att stimulera produktionen av kollagen och elastin.

Behandlingen minskar linjer, ärr och ger din hud ökad lyster och elasticitet – och på längre sikt även fastare och mer ungdomlig hud.

VAD MAN BEHANDLAR MED vitamincocktail

RESULTAT DU KAN FÖRVÄNTA DIG MED vitamincocktail

Priser

Vid konsultation med vår läkare bestäms vilken behandlingsplan som passar bäst för dig. Ibland behöver två eller flera behandlingsmetoder kombineras för att nå önskat resultat.

Boka Tid

Vissa behandlingar kräver en konsultation medan andra behandlingar kan man boka direkt. Alla våra priser finner ni i prislistan.

Om man är intresserad av att boka en tid med oss så fyller man i ett boka formulär med information om önskad behandling så återkommer vi för att hitta en passande tid.

Vad säger våra kunder?

Registrera kurs intresse