fbpx

Vampyr Lift (PRP Ansikte)

Vid PRP-behandling, även kallad vampyrbehandling, stimuleras kollagenproduktionen så att cellförnyelsen i huden går snabbare och ger hudföryngring.
60min
3 500kr
Läkare

Nyfiken på mer information?

Ange dina uppgifter nedan
så kontaktar vi dig*

Vad är PRP-behandling?

PRP är en metod där vi utvinner din egen blodplasma som sedan injiceras ytligt i huden med mycket tunna nålar. Plasman innehåller tillväxtfaktorer som stimulerar cellförnyelsen och mjukar upp huden, gör den jämnare och ger den mer lyster.

Rynkor och linjer beror på att kollagen och elastin försvunnit ur huden. Vid mindre rynkor kan PRP få huden att producera mer kollagen och därigenom jämna till rynkan så att huden får ett jämnare utseende.

Det tar någon månad innan kroppen stimuleras till att producera eget kollagen, men att få finare lyster går relativt snabbt och är något de flesta upplever inom någon vecka. Vi rekommenderar en serie behandlingar över några månader för bästa resultat.

Vad man behandlar med PRP

Resultat du kan förvänta dig med PRP

Boka Tid

Vissa behandlingar kräver en konsultation medan andra behandlingar kan man boka direkt. Alla våra priser finner ni i prislistan.

Om man är intresserad av att boka en tid med oss så fyller man i ett boka formulär med information om önskad behandling så återkommer vi för att hitta en passande tid.

Vad säger våra kunder?

Registrera kurs intresse