fbpx

Radio Frequency (RF)

RF-behandling är en effektiv, icke-kirurgisk metod som reducerar rynkor, lyfter ansiktskontur och förbättrar hudstruktur med snabb synlig effekt.
45min
från 800kr
Sköterska

Nyfiken på mer information?

Ange dina uppgifter nedan
så kontaktar vi dig*

Vad innebär RF-behandling?

Epilia RF-hudåtstramning är ett bra sätt att behandla slapp och åldrad hud, förstorade porer och trött hud som saknar lyster. Radiovågor skapar lokal uppvärmning av kollagenfibrerna, vilket stimulerar vävnaden att producera ökad mängd kollagen som fyller ut rynkor och linjer som uppstått till följd av förlorat kollagenprotein.

Tekniken rekommenderas för alla hudtyper. Den är helt säker och görs utan bedövning – inga sår, inga ärr och ingen konvalescens. Oftast märks resultat omedelbart och full effekt uppnås redan efter 1-2 dagar, vilket gör metoden optimal som ”snabbfix”.

För bästa resultat och förlängd effekt, rekommenderar vi en kur om tre eller fler behandlingar.

VAD MAN BEHANDLAR MED RF

RESULTAT DU KAN FÖRVÄNTA DIG MED RF

Boka Tid

Vissa behandlingar kräver en konsultation medan andra behandlingar kan man boka direkt. Alla våra priser finner ni i prislistan.

Om man är intresserad av att boka en tid med oss så fyller man i ett boka formulär med information om önskad behandling så återkommer vi för att hitta en passande tid.

Vad säger våra kunder?

Registrera kurs intresse