fbpx

Microneedling

Midroneedling är en kraftfullt vitaliserande behandling som stimulerar huden djupgående och förbättrar dess kvalitet, täthet och lyster.
60min
2 500kr
Sköterska

Nyfiken på mer information?

Ange dina uppgifter nedan
så kontaktar vi dig*

Behandling med ClinicPen-EPN

På Lotuskliniken erbjuder vi microneedling med ClinicPen-EPN för både hud och hår. Som hudbehandling har den vitaliserande effekt och stimulerar hudens kvalitet från insidan och ut. För att läsa mer om EPN-pennan klicka här.

Vad är ClinicPen-EPN?

ClinicPen-EPN är en ny teknik som kombinerar microneedling och elektroporering, där små vibrerande nålhuvuden skapar mikrokanaler i huden som gör att det serum eller NCTF (New Cellular Treatment Factor) som appliceras arbetas in på djupet. Elektroporeringen som sker samtidigt gör att serumet utsätts för ett elektroniskt fält som öppnar upp cellmembranen och gör att serumet kan passera in i cellerna för verkligt djupgående effekt.

Vill du veta mer om ClinicPen-EPN för behandling av hår klicka här.

Vad man behandlar med microneedling

Resultat du kan förvänta dig med microneedling

Boka Tid

Vissa behandlingar kräver en konsultation medan andra behandlingar kan man boka direkt. Alla våra priser finner ni i prislistan.

Om man är intresserad av att boka en tid med oss så fyller man i ett boka formulär med information om önskad behandling så återkommer vi för att hitta en passande tid.

Vad säger våra kunder?

Registrera kurs intresse