fbpx

Microdermabrasion

Microdermabrasion är en form av hudslipning med mikrokristaller som varsamt slipar huden. Behandlingen ger renare, mjukare och jämnare hudstruktur.
60min
995kr
Hudterapeut

Nyfiken på mer information?

Ange dina uppgifter nedan
så kontaktar vi dig*

Behandling med microdermabrasion

Det här är en behandling som fräschar upp och föryngrar huden. Metoden reducerar ojämnhet och reducerar fina linjer och passar bland annat vid fet och oren hy, stora porer, pigmentförändringar, lätt ärrbildning, hudbristningar, samt solskadad och åldrad hud.

Vid microdermabrasion använder vi oss av ett minimalt slipande instrument som försiktigt slipar huden och ta bort det tjockare, ojämna yttre skiktet. Tekniken bidrar till att öka kollagenet i huden, vilket resulterar i yngre, fräschare hy.

Behandlingen sker helt utan obehag, men kan ge rodnad som lägger sig efter ett par dagar. Beroende på graden av ojämnheter och hudskador rekommenderas en serie behandlingar för bästa resta resultat på lång sikt.

VAD MAN BEHANDLAR MED Microdermabrasion

RESULTAT DU KAN FÖRVÄNTA DIG MED Microdermabrasion

Boka Tid

Vissa behandlingar kräver en konsultation medan andra behandlingar kan man boka direkt. Alla våra priser finner ni i prislistan.

Om man är intresserad av att boka en tid med oss så fyller man i ett boka formulär med information om önskad behandling så återkommer vi för att hitta en passande tid.

Vad säger våra kunder?

Registrera kurs intresse