fbpx

Kemisk peeling

Behandling med kemisk peel ger smidigare hud, ökad lyster, stimulerar cellförnyelsen och bidrar till att dämpa linjer och fina rynkor.
35min
från 500kr
Hudterapeut

Nyfiken på mer information?

Ange dina uppgifter nedan
så kontaktar vi dig*

Vad är kemisk peeling?

Kemisk peeling är egentligen ett samlingsbegrepp för ett flertal olika behandlingar där aktiva ämnen appliceras på huden för hudföryngring och hudförbättring. En av de vanligaste typerna är AHA-peeling, där främst glykolsyra och mjölksyra är de aktiva substanserna. Lotuskliniken erbjuder flera olika typer av kemisk peeling – från milt peelande effekt till starkare behandling med mer föryngrande och uppstramande effekt.

Kemisk peelbehandling bidrar till att avlägsna skadade hudceller och föroreningar på hudytan och ner i porerna. Behandlingen påskyndar också cellförnyelsen i huden och ger fräschare, smidigare hud med ökad lyster.

VAD MAN BEHANDLAR MED KEMISK PEELING

RESULTAT DU KAN FÖRVÄNTA DIG MED KEMISK PEELING

Boka Tid

Vissa behandlingar kräver en konsultation medan andra behandlingar kan man boka direkt. Alla våra priser finner ni i prislistan.

Om man är intresserad av att boka en tid med oss så fyller man i ett boka formulär med information om önskad behandling så återkommer vi för att hitta en passande tid.

Vad säger våra kunder?

Registrera kurs intresse