fbpx

INDIBA® Radiofrekvens

Har du genomgått en operation och vill skynda på läkningen och samtidigt dämpa inflammationen? Letar du efter ett snabbt och enkelt sätt att reducera dina ärr eller bleka andra pigmenterade partier på kroppen? Önskar du en hudåtstramning utan att behöva genomgå ett stort ingrepp? Vill du minska dina celluliter? INDIBA Radiofrekvens gör allt detta möjligt!
30 min
4000kr
Läkare

Nyfiken på mer information?

Ange dina uppgifter nedan
så kontaktar vi dig*

Vad är INDIBA® Radiofrekvens?

INDIBA Radiofrekvens är en icke-invasiv behandlingsmetod där radiofrekvens används på ett säkert och effektivt sätt. Behandlingen ökar cellulär metabolism, vilket betyder att ämnesomsättningen i cellerna sker fortare. Samtidigt ökar också blodflödet och cirkulationen, vilket förbättrar vävnaders syreupptagning.
 
Lotuskliniken är först i Skåne med att erbjuda marknadsledande INDIBA Radiofrekvens. Denna kraftfulla behandling förbättrar hudkvaliteten, minskar celluliter, bekämpar pigmentering från till exempel ärr och stramar åt huden. Dessutom har den visat stor framgång i att behandla inflammation i muskler och leder, samt skynda på sårläkning. Allt detta helt smärtfritt.
 
Studier har påvisat att användning av INDIBA Radiofrekvens som en del av operationers eftervård kan snabba på den naturliga läkningsprocessen markant. Studierna har till exempel visat att en insättning av denna behandlingsmetod under läkningsperioden gjort att själva läkningsprocessen tagit 6 veckor istället för 3-6 månader. 
 
INDIBA är både en säker och bekväm behandlingsmetod som varken kräver någon återhämtningsperiod eller användning av smärtstillande medel. Behandlingen lämpar sig för både kvinnor och män.
 
Vad uppnås med INDIBA® Radiofrekvens?
 
– Hudföryngring
– Snabbare läkning av operationssår
– Lindring av inflammation
– Blekning av ärr eller annan pigmentering
– Minskning av celluliter
 

Behandlingstid tar 30min

4000kr /behandling

3 behandlingar x 30min

10 000kr/paketpris

Boka Tid

Vissa behandlingar kräver en konsultation medan andra behandlingar kan man boka direkt. Alla våra priser finner ni i prislistan.

Om man är intresserad av att boka en tid med oss så fyller man i ett boka formulär med information om önskad behandling så återkommer vi för att hitta en passande tid.

Vad säger våra kunder?

Registrera kurs intresse