fbpx

Fraktionerad C02-laser

Med fraktionerad CO2-laser skjuts laserstrålar djupt in i huden och bildar mikroskopiska hål som stimulerar produktionen av kollagen och elastin.
45min
Konsultation
Läkare

Nyfiken på mer information?

Ange dina uppgifter nedan
så kontaktar vi dig*

Vad är fraktionerad CO2-laser?

Fraktionerad koldioxidlaser är ett genombrott inom estetisk laserbehandling för att föryngra och reparera huden. Istället för att skala av huden med traditionell laserslipning, skapar koldioxidlaser miljontals behandlingspunkter som omges av orörd hud. Därför går läkningen snabbt.

Behandlingen utnyttjar kroppens naturliga läkningsprocesser som skapar ny, friskare och mer följsam hud. Varje laserpunkt avlägsnar gamla pigmenterade hudceller från ytan och når samtidigt ner på djupet i huden, där nybildning av kollagen stimuleras för ökad elasticitet och huduppstramning.

Fraktionerad koldioxidlaser passar den som vill få bort pigmentförändringar, ärrvävnad eller föryngra huden och få uppstramning och fin lyster. Resultat syns och känns redan efter en vecka, men bäst effekt uppnås 3-6 månader efter behandling.

Oftast behövs två till tre laserbehandlingar med 4-6 veckors mellanrum för bästa resultat. Behandlingen kan också kombineras med PRP eller microneedling för ännu bättre effekt.

VAD MAN BEHANDLAR MED FRAKTIONERAD CO2-LASER

RESULTAT DU KAN FÖRVÄNTA DIG MED FRAKTIONERAD C02-LASER

Boka Tid

Vissa behandlingar kräver en konsultation medan andra behandlingar kan man boka direkt. Alla våra priser finner ni i prislistan.

Om man är intresserad av att boka en tid med oss så fyller man i ett boka formulär med information om önskad behandling så återkommer vi för att hitta en passande tid.

Vad säger våra kunder?

Registrera kurs intresse