fbpx

CMSLIM

CM SLIM är en behandlingsmetod som utför högintensiv elektromagnetisk fältstimulering på kroppen, vilket lindrar muskelsmärta, tränar och bygger upp muskler, samt bryter ner fettceller.
30min
1000kr
Arbetsterapeut

Nyfiken på mer information?

Ange dina uppgifter nedan
så kontaktar vi dig*

Vad är CMSLIM?

Denna elektromagnetiska stimulator är ett instrument vars applikatorer placeras på kroppen och skapar elektromagnetiska pulser, vilket i sin tur skapar automatiska muskelsammandragningar. Detta kan efterliknas med utövning av fysisk träning och det är därför ingen övverraskning att metoden ger många positiva hälsoeffkter. Man kan enkelt uppnå samma resultat som efter ett helt träningspass, men på så kort tid som 30 minuter, detta helt utan att lyfta ett enda finger. Du tappar vikt utan svet!
 
CMSLIMs kraftfulla förmåga att dessutom lindra muskelsmärta innebär att metoden är högst lämplig vid både förebyggande och aktiv behandling av akut och kronisk muskelsmärta.
 
CMSLIM är perfekt för dig som har svårt att avsätta tid för träning eller om ditt hälsotillstånd inte tillåter träning. För att uppnå bästa möjliga effekt så rekommenderar vi 6 stycken behandlingar, som utförs under en period av 2 veckor.

Vilka är behandlingsområden för CMSLIM?

– Fryst axel
– Karpaltunnelsyndrom
– Nervregenerering
– Reumatoid artrit
– Patella Tendinopati
– Frakturläkning
– Ryggsmärta
– Ichias
– Träna kroppen

30min

1000kr /behandling

6 behandlingar x 30min

5 000kr/paketpris

Boka Tid

Vissa behandlingar kräver en konsultation medan andra behandlingar kan man boka direkt. Alla våra priser finner ni i prislistan.

Om man är intresserad av att boka en tid med oss så fyller man i ett boka formulär med information om önskad behandling så återkommer vi för att hitta en passande tid.

Vad säger våra kunder?

Registrera kurs intresse