fbpx

Botox

En vanligt förekommande och säker injektionsbehandling som reducerar linjer och rynkor i ansiktet och ger ett naturligt, fräscht och utvilat utseende.
från 15min
från 1 500kr
Läkare

Nyfiken på mer information?

Ange dina uppgifter nedan
så kontaktar vi dig*

Vad är botoxbehandling?

Botox (botolinumtoxin) är ett muskelavslappnande medel som används för att reducera mimiken och minska rynkor. Vanliga behandlingsområden är de horisontella linjerna i pannan, kråksparkar kring ögonen och argrynkan.

Injektionen av botolinumtoxin blockerar specifika nervsignaler som gör att en viss muskel dras samman. Effekten blir att linjer och rynkor mjukas upp och syns avsevärt mindre.

I huvudsak används behandlingen mot befintliga rynkor och linjer, men om du har anlag för att utveckla markerade rynkor eller mycket aktiv ansiktsmuskulatur kan förebyggande behandling vara lämplig.

Botoxinjektion är en av de vanligaste skönhetsbehandlingarna i världen och är väldigt säker förutsatt att den utförs av legitimerad läkare eller sjuksköterska. Behandlingen gör inte nämnvärt ont och kräver ingen direkt konvalescens. Det dröjer 2-3 dagar innan du ser full effekt.

Behandlingen är inte permanent och behöver upprepas inom 3-6 månader för bibehållet resultat.

Vad man behandlar med botox

Resultat du kan förvänta dig med botox

Boka Tid

Vissa behandlingar kräver en konsultation medan andra behandlingar kan man boka direkt. Alla våra priser finner ni i prislistan.

Om man är intresserad av att boka en tid med oss så fyller man i ett boka formulär med information om önskad behandling så återkommer vi för att hitta en passande tid.

Vad säger våra kunder?

Registrera kurs intresse