fbpx

Skönhetsbehandlingar Kropp & Ansikte

Hos oss hittar du en stor bud av behandlingar för båda kropp och ansikte. Få tajtare hud och föryngrad look, jämn hudton och lyster.

Behandlingar

INDIBA® Radiofrekvens

Har du genomgått en operation och vill skynda på läkningen och samtidigt dämpa inflammationen? Letar du efter ett snabbt och enkelt sätt att reducera dina ärr eller bleka andra pigmenterade partier på kroppen? Önskar du en hudåtstramning utan att behöva genomgå ett stort ingrepp? Vill du minska dina celluliter? INDIBA Radiofrekvens gör allt detta möjligt!

Läs mer ➞

CMSLIM

CM SLIM är en behandlingsmetod som utför högintensiv elektromagnetisk fältstimulering på kroppen, vilket lindrar muskelsmärta, tränar och bygger upp muskler, samt bryter ner fettceller.

Läs mer ➞

Botox

En vanligt förekommande och säker injektionsbehandling som reducerar linjer och rynkor i ansiktet och ger ett naturligt, fräscht och utvilat utseende.

Läs mer ➞

Radio Frequency (RF)

RF-behandling är en effektiv, icke-kirurgisk metod som reducerar rynkor, lyfter ansiktskontur och förbättrar hudstruktur med snabb synlig effekt.

Läs mer ➞

Microneedling

Midroneedling är en kraftfullt vitaliserande behandling som stimulerar huden djupgående och förbättrar dess kvalitet, täthet och lyster.

Läs mer ➞

Kemisk peeling

Behandling med kemisk peel ger smidigare hud, ökad lyster, stimulerar cellförnyelsen och bidrar till att dämpa linjer och fina rynkor.

Läs mer ➞

Microdermabrasion

Microdermabrasion är en form av hudslipning med mikrokristaller som varsamt slipar huden. Behandlingen ger renare, mjukare och jämnare hudstruktur.

Läs mer ➞

Ansiktsbehandling

En ansiktsbehandling på Lotuskliniken är ett av de bästa sätten att ta hand om din hud. Den rengör, peelar och ger näring till din hy.

Läs mer ➞

Registrera kurs intresse