fbpx

Vaginal försnävning

Vi utför vaginala försnävning, det är en en slidförsnävning eller vaginalplastik som detta ingrepp kallas även vanligen för tightning.
2-3 tim
22 000kr
Dr Selma Mowazi

Nyfiken på mer information?

Ange dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig för att boka en konsultation*

Vad är Vaginal försnävning?

En slidförsnävning eller vaginalplastik som detta ingrepp kallas är vanligt för tightning. Finns även i mindre omfattning än operation, femilift som är en effektiv laserbehandling. Denna operation hjälper kvinnan och hennes partner till en ökad sexuell tillfredsställelse. Försnävning är vanligt efter exempelvis förlossning då man kan uppleva att dom vaginala musklerna har förslappats och det sexuella samlivet påverkats. Man kan göra en mindre till en större försnävning beroende på hur fallet är – individuellt. Vissa behöver bara göra en åtstramning vid slidöppningen och andra hela vägen in. 

Hur går man till väga? 

Inför en försnävning krävs en bedömning av en läkare / gynekolog först. Första steget är då att boka en gynekologisk undersökning – för att kunna göra rätt bedömning. Sedan vet man om det är en mindre, större eller kanske från operationsväg kan välja lasern istället. Efter rekommendationen kan man börja planlägga för utförande.  

Förväntningar
  • Bättre sexliv
  • Mer känsel vid samlag
  • Kan komma tillrätta med inkontinensbesvär
  • Ingreppet kan kombineras med andra yttre estetiska önskningar

Vad säger våra kunder?

Video Konsultationer

Pågrund av Covid-19 har vi har vi vidtagit åtgärder på kliniken för att se till att våra patienter ska känna sig trygga. 

För de som trots detta känner sig osäkra på att komma in för en konsultation så kan du nu boka en konsultation online. Detta är en bokad video konsultation med doktor Selma Mowazi. 

Det enda du behöver är en smart telefon eller en dator med kamera. En online konsultation kostar 200 kr.