fbpx

Vaginal försnävning

Lotuskliniken har stor erfarenhet av att utföra vaginal försnävning kirurgiskt, även kallat slidförsnävning, vaginalplastik eller tightning.
Operationstid individuellt
35 000kr
Läkare

Nyfiken på mer information?

Ange dina uppgifter nedan
så kontaktar vi dig*

Vad är vaginal försnävning?

En vaginal försnävning är ett kirurgiskt ingrepp som hjälper dig och din partner till ökad sexuell tillfredställelse. Försnävning är vanligt efter exempelvis förlossning då man kan uppleva att dom vaginala musklerna har förslappats och det sexuella samlivet påverkats. Man kan göra en mindre eller större försnävning beroende på det individuella fallet. Vissa behöver bara göra en åtstramning vid slidöppningen, andra hela vägen in.

Hur går man till väga?

Inför en försnävning krävs först och främst en konsultation. Under konsultationen börjar gynekologen med att undersöka dig för att kunna göra rätt bedömning, dvs. om en vaginal försnävning kommer att kunna förbättra dina besvär. Det görs också en bedömning huruvida ett mindre eller större ingrepp är nödvändigt – eller om önskad effekt kan uppnås med FemiLift™ laserbehandling istället.

Observera att vi endast utför kirurgisk vaginal försnävning under narkos och inte under lokalbedövning.

RESULTAT DU KAN FÖRVÄNTA DIG MED Vaginal försnävning

Boka Tid

Vissa behandlingar kräver en konsultation medan andra behandlingar kan man boka direkt. Alla våra priser finner ni i prislistan.

Om man är intresserad av att boka en tid med oss så fyller man i ett boka formulär med information om önskad behandling så återkommer vi för att hitta en passande tid.

Vad säger våra kunder?

Registrera kurs intresse