fbpx

Minskning av yttre blygdläppar

Labiaplasti ändrar storleken eller formen på labia, vilket gör dem mindre eller korrigerar en asymmetri mellan dem.
1-3 tim
18 000kr
Dr Selma Mowazi

Nyfiken på mer information?

Ange dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig för att boka en konsultation*

Vad är LabiaPlasti?

Labiaplasty, plastikkirurgi på labia (“läpparna” som omger slidan), kan utföras ensam eller med vaginoplasti. Kirurgi kan utföras på labia majoren (de större yttre vaginala läpparna). Labiaplasti ändrar storleken eller formen på labia, vilket gör dem mindre eller korrigerar en asymmetri mellan dem.

 

Vill du ta reda på mer om LabiaPlasti?

För att ta reda på om LabiaPlasti är en behandling för dig så måste man boka en konsultation med Dr Selma Mowazi på Lotuskliniken. Efter en konsultation kan vi se till att du får den behandling du söker som är rätt för dig. Om LabiaPlasti är lämpligt för dig så bokar du ett datum för operation på vår klinik. Behandlingen tar ca 45 minuter och operationen sker med lokal bedövning så man känner ingenting under operationen.

Resultat man kan förvänta sig med LabiaPlasti
  • Reparera vaginala skador
  • Omforma labia
  • Omforma vagina
  • Minska storlek
  • Vaginal tightening

Vad säger våra kunder?

Video Konsultationer

Pågrund av Covid-19 har vi har vi vidtagit åtgärder på kliniken för att se till att våra patienter ska känna sig trygga. 

För de som trots detta känner sig osäkra på att komma in för en konsultation så kan du nu boka en konsultation online. Detta är en bokad video konsultation med doktor Selma Mowazi. 

Det enda du behöver är en smart telefon eller en dator med kamera. En online konsultation kostar 200 kr.