fbpx

Minskning av yttre blygdläppar

Labiaplastik ändrar storleken eller formen på labia och kan utföras för att göra de yttre blygdläpparna mindre eller korrigera asymmetri mellan dem.
Operationstid individuellt
22 000kr
Läkare

Nyfiken på mer information?

Ange dina uppgifter nedan
så kontaktar vi dig*

Vad är labiaplastik?

När kvinnor åldras, efter förlossning eller vid viktminskning är det vanligt att förslappning av blygdläpparna sker, vilket ibland leder till hämmat sexualliv, problem med hudinfektioner och skavsår. Detta ska ingen kvinna behöva leva med och går att åtgärda kirurgiskt.

Det kan också vara så att du bara önskar åtgärda blygdläpparnas utseende av estetiska skäl.

Labiaplastik kan utföras både på de större yttre blygdläpparna (labia majora) och de inre blygdläpparna (labia minora). Vid labiaplastik förändras storleken eller formen på labia, även asymmetrier kan åtgärdas. Ingreppet kan kombineras med vaginoplastik för önskat resultat.

Vill du veta mer om labiaplastik?

För att ta reda på om labiaplastik är ett passande ingrepp för dig, bokar du en konsultation med Dr Selma Mowazi på Lotuskliniken. Om labiaplastik är lämpligt bestämmer vi tillsammans ett datum för operation på vår intimkirurgiska klinik. Ingreppet tar ca 45 minuter och utförs med lokalbedövning, så du behöver inte känna någonting under operationen.

RESULTAT DU KAN FÖRVÄNTA DIG MED Labiaplastik

Boka Tid

Vissa behandlingar kräver en konsultation medan andra behandlingar kan man boka direkt. Alla våra priser finner ni i prislistan.

Om man är intresserad av att boka en tid med oss så fyller man i ett boka formulär med information om önskad behandling så återkommer vi för att hitta en passande tid.

Vad säger våra kunder?

Registrera kurs intresse