fbpx

Minskning av klitoriskappan

Klitoriskappan är den överhängande hud som skyddar klitoris. Ökad tillväxt av kappan kan ge problem med hygien, utseende, funktion och sexualliv men kan åtgärdas kirurgiskt.
Operationstid individuellt
22 000kr
Läkare

Nyfiken på mer information?

Ange dina uppgifter nedan
så kontaktar vi dig*

Hur går minskning av klitoriskappan till?

Många kvinnor söker sig till Lotuskliniken för att få hjälp med minskning av klitoriskappan då de upplever problem med hygien och samliv, eller bara inte gillar utseendet. Förminskning av klitoriskappan är ett kirurgiskt ingrepp där man tar bort en del av hudvecken på båda sidor av klitoriskappan, i samband med operationen kan man även ge klitoris ett lyft.

Vill du veta mer om minskning av klitoriskappan?

För att ta reda på om minskning av klitoriskappan är något som passar dig, bokar du en konsultation med Dr Selma Mowazi på Lotuskliniken. Om bedömningen visar att ingreppet är lämpligt bestämmer vi tillsammans ett datum för operation på vår intimkirurgiska klinik. Ingreppet utförs med lokalbedövning, så du behöver inte känna någonting under operationen.

Boka Tid

Vissa behandlingar kräver en konsultation medan andra behandlingar kan man boka direkt. Alla våra priser finner ni i prislistan.

Om man är intresserad av att boka en tid med oss så fyller man i ett boka formulär med information om önskad behandling så återkommer vi för att hitta en passande tid.

Vad säger våra kunder?

Registrera kurs intresse