fbpx

Minskning av inre blygdläppar

Ett av de vanligaste ingreppen inom intimkirurgi är att förminska eller omforma de inre blygdläpparna med labiaplastik.
Operationstid individuellt
22 000kr
Läkare

Nyfiken på mer information?

Ange dina uppgifter nedan
så kontaktar vi dig*

Vad är inre labiaplastik?

Ingreppet innebär en minskning av de inre blygdläpparna som börjar vid klitoris och sträcker sig ner till slidöppningen. Storleken är individuell, sträcker man ut dem kan de variera i storlek mellan en till åtta centimeter. Ökad tillväxt av de inre blygdläpparna kan orsaka smärta, irritation och obehag vid samlag eller om man bär åtsittande kläder. Det kan också vara så att du bara önskar åtgärda de inre blygdläpparnas utseende av estetiska skäl.

Labiaplastik kan utföras både på de inre blygdläpparna (labia minora) och de större, yttre blygdläpparna (labia majora). Vid labiaplastik förändras storleken eller formen på labia, även asymmetrier kan åtgärdas. Ingreppet kan kombineras med vaginoplastik för önskat resultat.

Vill du veta mer om labiaplastik?

För att ta reda på om labiaplastik är ett passande ingrepp för dig, bokar du en konsultation med Dr Selma Mowazi på Lotuskliniken. Om labiaplastik är lämpligt bestämmer vi tillsammans ett datum för operation på vår intimkirurgiska klinik. Ingreppet utförs med lokalbedövning, så du behöver inte känna någonting under operationen.

RESULTAT DU KAN FÖRVÄNTA DIG MED inre Labiaplastik

Boka Tid

Vissa behandlingar kräver en konsultation medan andra behandlingar kan man boka direkt. Alla våra priser finner ni i prislistan.

Om man är intresserad av att boka en tid med oss så fyller man i ett boka formulär med information om önskad behandling så återkommer vi för att hitta en passande tid.

Vad säger våra kunder?

Registrera kurs intresse