fbpx

Minskning av inre blygdläppar

Om man upplever obehag kan man minska dom inre blygdläpparna som börjar vid klitoris och sträcker sig sedan ner till slidöppningen.
1-3 tim
18 000kr
Dr Selma Mowazi

Nyfiken på mer information?

Ange dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig för att boka en konsultation*

Vad är inre LabiaPlasti?

Det är en minskning av dom inre blygdläpparna som börjar vid klitoris och sträcker sig sedan ner till slidöppningen. Storleken är individuell och om man tar tag i dom och drar utåt kan de vara allt mellan en och nästan åtta centimeter långa. Ökad tillväxt av inre blygdläpparna kan orsaka smärta, irritation och obehag vid exempelvis åtsittande kläder eller samlag.
 

Vill du ta reda på mer och hur det går till?

Första steget är att boka en konsultation / rådgivning där du tillsammans med läkaren, Dr Selma Mowazi, går igenom de olika alternativen mot ett önskat resultat då det är individuellt. Känner du dig redo och förberedd kan man kolla närmare på nästa steg som är förberedelse inför operation. Där avtal oh skriftlig information lämnas ut och en tid för operation sätts upp. Operationen utförs med lokalbedövning i våra intim kirurgiska lokaler i vår klinik.
Förväntningar
  • Harmonisera form och storlek
  • Vissa fall vara mer sammanhörande till de yttre blygdläpparna
  • Minska eventuellt skav
  • Känna dig mer bekväm vid samlag 
  • Minskning i storlek på blygdläppar

Vad säger våra kunder?

Video Konsultationer

Pågrund av Covid-19 har vi har vi vidtagit åtgärder på kliniken för att se till att våra patienter ska känna sig trygga. 

För de som trots detta känner sig osäkra på att komma in för en konsultation så kan du nu boka en konsultation online. Detta är en bokad video konsultation med doktor Selma Mowazi. 

Det enda du behöver är en smart telefon eller en dator med kamera. En online konsultation kostar 200 kr.