fbpx

Korrigering av förlossningsskador

Ibland uppstår skador i samband med förlossning. Många läker fint av sig själv men i vissa fall kan du behöva kirurgisk hjälp för att återställa god funktion och hälsa.
Operationstid individuellt
Konsultation
Läkare

Nyfiken på mer information?

Ange dina uppgifter nedan
så kontaktar vi dig*

Vad är förlossningsskador?

Det är en stor omställning att föda barn, något som förändrar våra kroppar. I samband med förlossning uppstår dessvärre också skador ibland. Skadorna kan läka av sig själv men i vissa fall kan man behöva hjälp. Att återhämta sig både fysiskt och psykiskt är olika för varje mamma och kan ta olika lång tid.

Hur går man vidare?

Förlossningsskador kan variera väldigt mycket. Därför är den inledande konsultationen med Dr. Selma Mowazi så betydelsefull för att få en lösning till det bättre. Vanliga problem som våra patienter vill ha hjälp med är exempelvis felläkt eller felsydd operation, ärrvävnad, borttagning av hudflik och skador på blygdläpparna.

Vid konsultationen går vi noggrant igenom din allmänhälsa och tittar närmare på ditt specifika problem. Vi samtalar också om dina förväntningar på slutresultatet – sen kan processen sättas igång.

RESULTAT DU KAN FÖRVÄNTA DIG MED korrigering av förlossningsskador

Boka Tid

Vissa behandlingar kräver en konsultation medan andra behandlingar kan man boka direkt. Alla våra priser finner ni i prislistan.

Om man är intresserad av att boka en tid med oss så fyller man i ett boka formulär med information om önskad behandling så återkommer vi för att hitta en passande tid.

Vad säger våra kunder?

Registrera kurs intresse