fbpx

Korrigering av förlossningsskador

Ibland uppstår skador i samband med förlossningen. Det är en omställning att föda barn och något som förändrar våra kroppar. Det kan läka av sig själv men i vissa fall kan du behöva hjälp.
Från 30 min
Konsultation
Dr Selma Mowazi

Nyfiken på mer information?

Ange dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig för att boka en konsultation*

Förlossningsskada

Ibland uppstår skador i samband med förlossningen. Det är en omställning att föda barn och något som förändrar våra kroppar. Det kan läka av sig själv men i vissa fall kan du behöva hjälp. Att återhämta sig både fysiskt och psykiskt kan ta olika lång tid. 
 

Hur går man vidare?

En förlossningsskada kan se olika ut beroende på skada. Därför är det viktigt att träffa Dr Selma Mowazi på en konsultation för vidare titt på en lösning till det bättre. Vanliga åtgärder som önskas kan vara korrigering av fel läkt / sydd operation, ärrvävnad, borttagning av hudflik samt skador på exempelvis blygdläpparna. När vi kollat närmare på vad som är önskat att fixa till, är det viktigt att gå igenom förväntningarna och möjligheterna för en förbättring av redan nuvarande resultat. Vad man kan förvänta sig att uppnå – sedan kan vi sätta igång processen. 
Förväntningar
  • Förbättring estetiskt sätt
  • Förbättring av känsla
  • Mindre smärta
  • Rättat till besvären som eventuellt var

Vad säger våra kunder?