fbpx

Epilia Diodlaser med RF

Den här behandlingen kombinerar laser- och radiofrekvensbehandling för permanent hårborttagning av alla hårtyper, även ljust/grått hår.
från 20min
från 350kr
Laserterapeut

Nyfiken på mer information?

Ange dina uppgifter nedan
så kontaktar vi dig*

HÅRBORTTAGNING

Hårborttagning med laser och RF

Epilia diodlaser med RF är en behandling som gör det möjligt att utföra permanent hårborttagning av alla hårtyper. Stora områden kan behandlas väldigt snabbt, betydligt snabbare än med IPL-teknik. Metoden är även väldigt säker och närmast smärtfri tack vare maskinens inbyggda kylsystem som gör risken för brännskador obefintlig.

Behandling med Epilia diodlaser med RF bidrar dessutom till hudåtstramning och reducering av rynkor på behandlingsområdet.

Konsultation

Vid en konsultation går vi igenom dina förutsättningar för behandlingen och vilka förväntningar du har på slutresultatet. Vi kartlägger samtidigt din medicinska status och eventuell medicinering för att säkerställa att behandling med laser kan utföras. Konsultationen kostar 200 kr.

För behandlingspriser, se vår prislista.

Boka Tid

Vissa behandlingar kräver en konsultation medan andra behandlingar kan man boka direkt. Alla våra priser finner ni i prislistan.

Om man är intresserad av att boka en tid med oss så fyller man i ett boka formulär med information om önskad behandling så återkommer vi för att hitta en passande tid.

Vad säger våra kunder?

Registrera kurs intresse