fbpx

PRP Hår

PRP-behandling är idag en vanlig metod för att stoppa håravfall, stimulera tillväxt och öka näringsupptaget. Metoden lämpar sig både för kvinnor och män.
60min
2 500kr
Sköterska

Nyfiken på mer information?

Ange dina uppgifter nedan
så kontaktar vi dig*

Vad är PRP?

Upplever du håravfall eller att ditt hår blir tunnare? Då kan PRP hårbehandling vara lösningen för dig Lotuskliniken har lång erfarenhet av att utföra PRP-behandlingar för förbättrad hårtillväxt.

PRP står för Platelet Rich Plasma och är en behandlingsmetod där man tar en liten mängd blod från patienten. Från blodet utvinns blodplasma med hög koncentration blodplättar, upp till fem gånger så många som i det naturliga blodet. Plasman injiceras sedan med små stick i hårbotten.

I hårbotten ger blodplättarna ifrån sig naturliga tillväxthormoner som startar en rad positiva processer, bland annat skickas signaler till stamcellerna om att öka produktionen av hårceller och blodcirkulationen ökar. På så sätt stimuleras kroppens celler att återuppbygga vävnad och svaga hårsäckar återhämtar sig.

Det fina med PRP är att metoden inte har några biverkningar eftersom behandlingen består av patientens egna celler, helt utan läkemedel, kemikalier eller tillsatser.

PRP påskyndar även läkningsprocessen efter medicinska och estetiska behandlingar. Man kan också behandla ansiktet med PRP, vilket ibland kallas vampyrlyft. För att läsa mer om PRP Ansikte, klicka här.

Resultat du kan förvänta dig med PRP Hår

Boka Tid

Vissa behandlingar kräver en konsultation medan andra behandlingar kan man boka direkt. Alla våra priser finner ni i prislistan.

Om man är intresserad av att boka en tid med oss så fyller man i ett boka formulär med information om önskad behandling så återkommer vi för att hitta en passande tid.

Vad säger våra kunder?

Registrera kurs intresse