fbpx

Microneedling

Återaktiverar produktionen av hår i svaga hårsäckar, förbättrar blodcirkulationen i hårbotten och ökar upptaget av näringsämnen för friskare hår.
60min
Konsultation
Sköterska

Nyfiken på mer information?

Ange dina uppgifter nedan
så kontaktar vi dig*

HÅRBEHANDLINGAR
Kompletterande behandlingar

Behandling med ClinicPen-EPN

På Lotuskliniken erbjuder vi microneedling med ClinicPen-EPN för både hud och hår. Som hårbehandling har den vitaliserande effekt och aktiverar produktionen av hår i svaga hårsäckar för tätare och friskare hår. För att läsa mer om EPN-pennan, klicka här.

Vad är ClinicPen-EPN?

ClinicPen-EPN är en ny teknik som kombinerar microneedling och elektroporering, där små vibrerande nålhuvuden skapar mikrokanaler i hårbotten som gör att det serum eller NCTF (New Cellular Treatment Factor) som appliceras arbetas in på djupet. Vid Microneedling Hår använder vi Cellmula HD, en koncenterad lösning berikad med 56 aktiva ingredienser.

Elektroporeringen som sker samtidigt gör att serumet utsätts för ett elektroniskt fält som öppnar upp cellmembranen och gör att serumet kan passera in i cellerna för verkligt djupgående effekt.

Behandlingen kan även kombineras med PRP för bättre resultat.

Vill du veta mer om ClinicPen-EPN för behandling av hud, klicka här.

Resultat du kan förvänta dig med ClinicPen-EPN

Boka Tid

Vissa behandlingar kräver en konsultation medan andra behandlingar kan man boka direkt. Alla våra priser finner ni i prislistan.

Om man är intresserad av att boka en tid med oss så fyller man i ett boka formulär med information om önskad behandling så återkommer vi för att hitta en passande tid.

Vad säger våra kunder?

Registrera kurs intresse