fbpx

Urinläckage / Urininkontinens

Urininkontinens eller ofrivilligt urinläckage är alltför vanligt. Vi erbjuder utredningar och behandlingar för de besvär som inte kan tränas bort.
30min
Från 4 000kr
Läkare

Nyfiken på mer information?

Ange dina uppgifter nedan
så kontaktar vi dig*

Vad är urininkontinens?

Det finns två typer av urininkontinens och en kombination av båda är vanligt.

  • Ansträngningsinkontinens är när du får urinläckage t ex när du nyser, hoppar, joggar eller hostar. Här hjälper framförallt knipövningar eller andra former av bäckenbottenträning.

  • Trängningsinkontinens kallas det om du brukar bli plötsligt kissnödig och inte hinner till toaletten i tid. Blåsträning, det vill säga att försöka tänja på intervallerna mellan toalettbesöken är här att rekommendera.

Vad kan jag göra om besvären förvärras?

Oftast är information, rådgivning och träning av bäckenbotten tillräckligt. Blåsträning i kombination med läkemedel kan också hjälpa.

Kontakta Lotuskliniken för rådgivning och hjälp, vi kan även remittera till Landstinget vid behov av operation.

Vad finns det för behandlingar?

FemiLift™ är en toppmodern, icke-invasiv behandlingsmetod med fraktionerad CO2-laser som gett otaliga positiva resultat. Metoden är snabb, smärtfri och effektiv för att strama upp vaginala slemhinnor och avhjälpa ansträngningsinkontinens och urinläckage.

För att läsa mer om FemiLift™, klicka här.

Symptom

Boka Tid

Vissa behandlingar kräver en konsultation medan andra behandlingar kan man boka direkt. Alla våra priser finner ni i prislistan.

Om man är intresserad av att boka en tid med oss så fyller man i ett boka formulär med information om önskad behandling så återkommer vi för att hitta en passande tid.

Vad säger våra kunder?

Registrera kurs intresse