fbpx

Intimfillers

Intimfillers används för att göra de yttre blygdläpparna fylligare, återställa fuktbalansen och öka komforten i intima områden.
30min
3 500kr/ml
Läkare

Nyfiken på mer information?

Ange dina uppgifter nedan
så kontaktar vi dig*

Behandling med intimfillers

Vid en behandling av intimfillers injiceras fillern i de yttre blygdläpparna för att göra dem fylligare, strama upp huden eller augumentera dess storlek.

Vaginalslemhinnor och åldrande

Det kvinnliga könsorganet åldras precis som kroppens andra organ. Under klimakteriet påverkas vävnaderna i vulvaområdet särskilt av den minskande östrogenproduktionen. Utan östrogen tunnas vaginalslemhinnan ut och blir svagare.

Med åldrandet förlorar vagina sin smidighet och elasticitet. Dess naturliga skyddsmekanismer blir mindre effektiva, vilket ökar risken för vaginala infektioner. Dessa fysiska förändringar kan påverka kvinnors livskvalitet högst påtagligt.

För vem passar inte behandling med intimfillers?

  • Gravida och ammande
  • Patienter som uppvisar områden med aktiv infektion, virusinfektion (t ex papillom, herpes), bakteriell infektion och svamp.
  • Patienter med känd överkänslighet mot en av komponenterna (hyaluronsyra).
  • Kom ihåg att berätta för läkaren om din patologiska historia, t ex autoimmuna sjukdomar eller immunterapeutiska behandlingar.

Finns det några negativa effekter?

Efter en injektionsbehandling kan vissa reaktioner förekomma, såsom svullnad, blåmärken, klåda och känslighet på injektionsstället. Eventuella biverkningar som kvarstår längre än en vecka måste meddelas till läkaren så snabbt som möjligt.

RESULTAT DU KAN FÖRVÄNTA DIG MED INTIMFILLERS

Boka Tid

Vissa behandlingar kräver en konsultation medan andra behandlingar kan man boka direkt. Alla våra priser finner ni i prislistan.

Om man är intresserad av att boka en tid med oss så fyller man i ett boka formulär med information om önskad behandling så återkommer vi för att hitta en passande tid.

Vad säger våra kunder?

Registrera kurs intresse