fbpx

G-punkt augmentation

Med injicering av hyaluronsyra i g-punkten är den här behandlingen till för dig som önskar ökad sexuell njutning.
från 45min
4 000kr
Läkare

Nyfiken på mer information?

Ange dina uppgifter nedan
så kontaktar vi dig*

Vad är g-punkt augmentation?

Behandlingen bygger på att injicera hyaluronsyra i patientens g-punkt. Den aktiva substansen fyller området, får g-punkten att stråla utåt och ökar dess volym. Ingreppet är enkelt och tar normalt 45-60 minuter. Du kan omedelbart återgå till ett normalt liv.


Trots att kroppen absorberar hyaluronsyran efter ett tag, förblir g-punkten aktiverad och du kommer inte att behöva ytterligare injektioner senare.

Vad är g-punkten?

G-punkten (även kallad Gräfenberg-fläcken efter den tyske gynekologen Ernst Gräfenberg) är ett erogent område i vagina, som vid stimulering kan ge stark sexuell upphetsning, kraftfulla orgasmer och potentiellt kvinnlig utlösning. G-punkten rapporteras vara ett mycket känsligt område som sitter 5-8 cm upp på den främre vaginalväggen mellan vaginalöppningen och urinröret.

Även om g-punkten har studerats sedan 1940-talet kvarstår oenighet om dess exakta struktur, definition och plats. Den kan vara en förlängning av klitoris som i samverkan med klitoris ligger till grund för vaginala orgasmer. Vetenskapligt underlag bygger huvudsakligen på kvinnors egna vittnesmål om sexuell njutning.

RESULTAT DU KAN FÖRVÄNTA DIG MED G-punkt augmentation

Boka Tid

Vissa behandlingar kräver en konsultation medan andra behandlingar kan man boka direkt. Alla våra priser finner ni i prislistan.

Om man är intresserad av att boka en tid med oss så fyller man i ett boka formulär med information om önskad behandling så återkommer vi för att hitta en passande tid.

Vad säger våra kunder?

Registrera kurs intresse