fbpx

G-punkt augmentation

G-punkt augmentation är en injicering av hyaluronsyra i g-spot för att få ökad sexuell njutning.
45-60min
4 000 kr
Dr Selma Mowazi

Nyfiken på mer information?

Ange dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig för att boka en konsultation*

Vad är G-punkten?

G-punkten, även kallad Gräfenberg-fläcken (enligt den tyska gynekologen Ernst Gräfenberg), kännetecknas som ett erogent område i vagina som, när det stimuleras, kan leda till stark sexuell upphetsning, kraftfulla orgasmer och potentiell kvinnlig utlösning.  Det rapporteras vanligtvis att det är beläget 5–8 cm upp på den främre (främre) vaginalväggen mellan vaginalöppningen och urinröret och är ett känsligt område .

Förekomsten av G-punkten har inte bevisats och källan till kvinnlig utlösning har inte heller bevisats. Även om G-punkten har studerats sedan 1940-talet, kvarstår  oenighet om dess existens som en distinkt struktur, definition och plats. G-punkten kan vara en förlängning av klitoris, som tillsammans kan vara orsaken till orgasmer som upplevs vaginalt. 

Vad är G-punkt augmentation?

Med G-punkt augmentation menar man att infiltrera organisk hyaluronsyra i patientens G Spot. Syran kommer att fylla området och projicera G Spot till utsidan och öka dess volym.

Detta är en enkel och snabb procedur. Det tar normalt mellan 45 minuter och 1 timme. Att komma tillbaka till vanliga aktiviteter är omedelbart. Efter att ha injicerat hyaluronsyra, trots att detta ämne kommer att absorberas av kroppen, kommer G Spot att aktiveras och det kommer inte att behöva appliceras mer av det senare.

Förväntningar
  • Ökad sexuell njutning

Vad säger våra kunder?

Video Konsultationer

Pågrund av Covid-19 har vi har vi vidtagit åtgärder på kliniken för att se till att våra patienter ska känna sig trygga. 

För de som trots detta känner sig osäkra på att komma in för en konsultation så kan du nu boka en konsultation online. Detta är en bokad video konsultation med doktor Selma Mowazi. 

Det enda du behöver är en smart telefon eller en dator med kamera. En online konsultation kostar 200 kr.