fbpx

Femitight

På Lotuskliniken erbjuder vi FemiTight ™ behandlingar för att hjälpa patienter föryngra yttre blygdläpparna med bekväma, icke-invasiva tekniker.
30min
3 000kr
Dr Selma Mowazi

Nyfiken på mer information?

Ange dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig för att boka en konsultation*

Vad är Femitight?

FemiTight™ är en helt icke-kirurgisk, icke-invasiv labial korrigering som använder den avancerade tekniken fraktionerad CO2 laser.

Hur fungerar Femitight?

Femitight™ behandlingen föryngrar vaginal vävnaden med hjälp av CO2-laserteknologi. Denna laserenergi återgår försiktigt till den yttersta ytan och eliminerar skadad vävnad. Det stimulerar samtidigt produktionen av kollagen och elastin, vilket kommer att ge kontinuerliga åtdragnings- och föryngringsresultat under de följande månaderna. Som ett resultat kan patienter njuta av långsiktiga förbättringar av utseendet på labia.

Vad kan jag förvänta mig under behandlingen?

Du kan uppleva en mild uppvärmningskänsla, men de flesta patienter tycker att proceduren är helt bekväm och kan slappna av under behandlingsprocessen. En enda FemiTight™ session tar mindre än 30 minuter att slutföra.

Vad kan jag förvänta mig efter behandlingen?

Våra patienter älskar FemiTight™ behandlingen eftersom det inte krävs någon återhämtningstid efter proceduren.  Du kommer kunna återvända till jobbet och alla andra normala aktiviteter omedelbart efter behandlingen . 

Det ta några veckor innan resultaten blir märkbara. Resultaten från FemiTight ™ kommer dock att fortsätta förbättras i upp till sex månader när kollagen och elastin fortsätter att återställa vävnaden i labia. Patienter märker vanligtvis de mest betydande förbättringarna cirka två till tre månader efter behandlingen. I vissa fall kan flera behandlingstillfällen vara nödvändiga för att ge önskade resultat.

Fördelar med Femitight
  • Icke-kirurgisk behandling
  • Säkert
  • Bekvämt
  • Effektivt

Vad säger våra kunder?

Video Konsultationer

Pågrund av Covid-19 har vi har vi vidtagit åtgärder på kliniken för att se till att våra patienter ska känna sig trygga. 

För de som trots detta känner sig osäkra på att komma in för en konsultation så kan du nu boka en konsultation online. Detta är en bokad video konsultation med doktor Selma Mowazi. 

Det enda du behöver är en smart telefon eller en dator med kamera. En online konsultation kostar 200 kr.