fbpx

Femitight™

På Lotuskliniken erbjuder vi behandlingar med FemiTight™ för att hjälpa patienter att föryngra de yttre blygdläpparna med bekväma, icke-invasiva metoder.
30min
3 000kr
Läkare

Nyfiken på mer information?

Ange dina uppgifter nedan
så kontaktar vi dig*

Vad är Femitight?

FemiTight™ är en icke-kirurgisk labial korrigering där vi använder fraktionerad CO2-laser. Behandlingen ger fastare vaginalvävnad genom att återställa den yttersta ytan och avlägsna skadad vävnad. Detta stimulerar produktionen av kollagen och elastin, vilket ger uppstramningsresultat som fortsätter utvecklas under flera månader. Patienten kan se fram emot varaktig förbättring av utseendet på labia.

Vad kan jag förvänta mig under behandlingen?

Du kan uppleva en mild uppvärmningskänsla, men de flesta patienter har inga problem att slappna av under behandling och tycker att metoden är bekväm. En FemiTight™-behandling tar mindre än 30 minuter att slutföra.

Vad kan jag förvänta mig efter behandlingen?

Våra patienter älskar FemiTight™-behandlingen eftersom det inte krävs någon återhämtningstid. Du kommer kunna återgå till jobbet och alla normala aktiviteter omedelbart efter behandlingen.

Det kan ta några veckor innan effekterna av behandlingen blir märkbara. Resultaten från FemiTight™ fortsätter att förbättras i upp till 6 månader då kollagen och elastin fortsätter att återställa vävnaden i labia. Vanligtvis märker patienter de mest betydande resultaten 2-3 månader efter behandling. I ett fåtal fall behövs upprepade behandlingstillfällen för att nå önskat resultat.

Resultat du kan förvänta dig

Fördelar med FemiTight™

Boka Tid

Vissa behandlingar kräver en konsultation medan andra behandlingar kan man boka direkt. Alla våra priser finner ni i prislistan.

Om man är intresserad av att boka en tid med oss så fyller man i ett boka formulär med information om önskad behandling så återkommer vi för att hitta en passande tid.

Vad säger våra kunder?

Registrera kurs intresse