fbpx

Estetisk Gynekologi

Dr Selma, är utbildad inom estetiskt gynekologi och är en omtyckt specialistläkare med gedigen erfarenhet av att hjälpa kvinnor med underlivsbesvär, såväl funktionellt som estetiskt.

Behandlingar

INDIBA® Intim Radiofrekvens

Behandlingen ökar cellulär metabolism, vilket betyder att ämnesomsättningen i cellerna sker fortare. Samtidigt ökar också blodflödet och cirkulationen, vilket förbättrar vävnaders syreupptagning.

Läs mer ➞

Intimblekning

Mörkare hudpigment kan uppstå vid puberteten, graviditet, åldrande och exponering för solen. Vi erbjuder våra patienter olika metoder för intimblekning.

Läs mer ➞

Intimfillers

Intimfillers används för att göra de yttre blygdläpparna fylligare, återställa fuktbalansen och öka komforten i intima områden.

Läs mer ➞

Femitight™

På Lotuskliniken erbjuder vi behandlingar med FemiTight™ för att hjälpa patienter att föryngra de yttre blygdläpparna med bekväma, icke-invasiva metoder.

Läs mer ➞

Femilift™

FemiLift utförs med fraktionerad CO2-laser för uppstramning av vaginala slemhinnor och förbättrande behandling vid urinläckage.

Läs mer ➞

Vaginism

Smärtar det när du har samlag? På Lotuskliniken kan vi hjälpa dig som har problem och upplever smärta i samlivet med Botox behandling.

Läs mer ➞

Registrera kurs intresse