fbpx

Microneedling

Microneedling är en kraftfull vitaliserande behandling som stimulerar huden från insidan och förbättrar dess kvalitet, täthet och lyster.
60 min
1 800 – 2 500 kr
Dr Selma Mowazi

Nyfiken på mer information?

Ange dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig för att boka en konsultation*

Microneedling

På Lotuskliniken erbjuder vi microneedling med ClinicPen-EPN för hud och hår. Det är en vitaliserande behandling som stimulerar hudens kvalitet från insidan ut. För att läsa mer om EPN pennan klicka här.

Lotuskliniken | EPN clinicpen | Microneedling

Vad är ClinicPen-EPN?

ClinicPen-EPN är en ny teknik som kombinerar microneedling och elektroporering för att effektivt avge ett serum eller NCTF som lättare och effektivare går in i huden och dess celler.

Vid en behandling för huden används Filorga NCTF Vitamincocktail som är en anti-ageing terapi. NCTF Vitamincocktail är en kraftfull vitaliserande behandling som stimulerar huden från insidan och förbättrar dess kvalitet. Behandlingen går bra att kombinera med PRP för ansiktet.

 Vill du läsa mer om ClinicPen-EPN för behandling av hår klicka här

Resultat man kan förvänta sig
  • Bättre hud kvalitet
  • Täthet
  • Lyster

Vad säger våra kunder?

Video Konsultationer

Pågrund av Covid-19 har vi har vi vidtagit åtgärder på kliniken för att se till att våra patienter ska känna sig trygga. 

För de som trots detta känner sig osäkra på att komma in för en konsultation så kan du nu boka en konsultation online. Detta är en bokad video konsultation med doktor Selma Mowazi. 

Det enda du behöver är en smart telefon eller en dator med kamera. En online konsultation kostar 200 kr.