G-punktsaugumentation (förstoring av G-punkten) för större sexuell njutning och bättre sexliv.

 

Ur vetenskaplig synpunkt hänvisar G-punkten till den punkt som anatomiskt är placerad på kvinnans vaginala främre inre vägg, inom 4-5 cm från slidmynningen.

G-punktsaugumentation är en revolutionerande metod som bygger på upp till fyra gångers förstoring av G-punkten. Den använda tekniken är baserad på att injicera kollagenfyllmedel, eller hyaluronsyra, för att uppnå ”G-punktsaugumentation” alltså en förstoring av området som ökar känsligheten hos G-punkten och i förlängning intensiteten, varaktigheten och frekvensen hos kvinnliga orgasmer.

En procentandel av kvinnopopulationen har under de senaste åren ifrågasatt förekomsten av G-punkten, främst för att de inte känner någon märkbar sexuell spänning när de stimulerar den. Det är exakt den sortens skillnaden som en korrekt genomförd G-Spot-förbättring kan göra!

Nya studier utförda i USA med avseende på den speciella behandlingen har indikerat att G punktsaugumentation dramatiskt har ökat kvinnornas libido hos kvinnor som har genomfört behandlingen.